WEDSTRIJD Dolce Vita Morlanwelz - K.K. Malle-Beerse  7 - 6

DATUM 02-10-2013  21:15

DOELPUNTEN Caudron (1-0), o.g. Oubella (1-1), Caudron (1-2), Dillien (2-2 en 2-3), Dyck (2-4), Canaris (3-4), Lippolis (4-4), (4-5), Lippolis (5-5), Caudron (6-5), Dillien (6-6) en 36’ Oubella (7-6).

VERSLAG Malle begon best maar het was MLZ dat het eerst scoorde. Na een own-goal van Oubella fusilleerde Caudron doelman Pagetta waardoor de plaatsheren met 2-1 als tussenstand de rust ingingen. Meteen in de tweede helft nam Malle de leiding en liep uit tot 2-4. Het werd heel erg spannend want MLZ voelde dat er iets in zat. De foutenlast liep bij Malle-Beerse op. Coach Belmans werd uitgesloten ook. Het bleef een dubbeltje op zijn kant en uiteindelijk was de thuisploeg het gelukkigste en dwong verrassend genoeg tegen de leidersploeg (met een degelijke Dillien) de eerste zege van het seizoen af.